En af de helt store fornøjelser ved at være vinhandler er at finde store vine på ukendte steder. Just som jeg skriver disse linjer sidder jeg i Andalusien. For at være helt præcis sidder jeg i San Lucar de Barrameda. San Luca, som byen bliver kaldt, ligger som første betydelige by i flodmundingen lige der hvor den store flod Gaudalquivir løber ud i Atlanten efter at den har løbet igennem både Cordoba og Sevilla. Når jeg kigger over floden, ser jeg over på urlandet i Doñana, der med sine afrikanske former danner den sidste destination for trækfuglene inden de skal krydse havet og flyve ind over det afrikanske kontinent for at overvintre. Langs brederne af floden, og lidt ind i landet er jorden kridhvid af kalk. Det er den berømte albariza der består af milliarder af forhistoriske forkalkede skaldyr. Det er i disse skaller af kridt at druesorten Palomino stikker sine rødder, og det er Palominoens most der er selve essensen af de smukke vine der fremstilles både her i San Luca, men også i de andre byer i Sherrytrekanten, Jerez og Puerto Santa Maria. Overalt i byen ser man bodegaer, der her ligner mere katedraler hvis kæmpe sale bliver holdt sammen af mastodontiske celestiale buer. Under buerne lever vinen. I tusindvis af tønder stablet oven på hinanden i en sirlig orden, føder den ene tønde den anden, i et system af evighed der modner disse vine der i Danmark har betegnelsen Sherry, men som her hedder det mere præcise Vino Generoso, den gavmilde vin.