Var der noget den unge nyuddannede farmaceut ikke skulle var det at lave Cava i faderens Fábrica de Champán som det hed den gang. Alligevel blev det hans skæbne da han sådan uden videre blev tilbudt en stilling som teknikker hos cavagiganten Freixenet hvor han hurtigt avancerede til chefteknikker. Ramon har en frihedssøgende boheme boende i maven og efter 21 år hos verdens største fabrikant af mousserende vin, blev det for meget. Han sagde op. Heldigvis passede det med at han kunne overtage familiefirmaet . De mange år med den meget videnskabelige tilgang til vinen gav bonus, og selvom ramon var fast besluttet på at hans cavaer skulle håndlaves i alle facetter, havde det alligevel givet ham et meget dybdegående kendskab til alt hvad der sker når man laver Cava. Det fornemmes i hans enorme repertoire og ikke mindst i selve vinenes karakter. De er rene og meget præcise i deres udtryk og nogle af det mest velrenommerede cavaer på markedet. Produktionen er meget lille og det er derfor en stor ære for os at Ramon har valgt os til at repræsentere ham på det danske marked.
Vine: Mousserede vine - DO Cava: Grandalla Gran Reserva 2008 Grandalle Gran Reserva Bombonetta Gran Reserva Premium Gran Reserva Brut Nature Selecte Gran Reserva Brut Nature Homenatge de Cal Rei Gran Reserva Brut Rosat del Cal Rei Montaner Gran Reserva Brut Natur Reserva Brut Pinot Noir Rosado Xarel.lo x 100 Reserva Brut Nature Meravellous Magnum Xarel.lo Brut Elaboració artesana reserva Reserva semi sec Sweet Reserva Stillevin - DO Peñedes Tarambana Red Tarambana White Tarambana Rosé