Det er en meget stor fornøjelse for os at vi er en af landets spydspidser i revitaliseringen af nogle klodens mest historiske og mest fascinerende vineregioner. Det startede med en stor kærlighed til Andalusien i det hele taget, og derefter kom vinene, både dem fra Sierra Nevavada og kronjuvelerne fra sherrytrekanten, dem som man på alle andre sprog end spansk kaldes for Sherry. Det var en udfordring da vi skulle finde et hus at importere, da næsten alle sherrybodegaer er kæmpevirksomheder med en millionproduktion. Vi ønskede at finde et hus der var på størrelse med de andre og som virkelig lavede noget vin der havde personlighed og som ikke var strømlinet til markedet. Det tog mange ture til Jerez de la Frontera, før vi endelig lavede en aftale med Bodegas Baron, der har været inde i en rivende udvikling siden 2011. Dels har de nogle af de bedste vinmarker i regionen og dels har de nogle af de ældste solera systemer i verden. De er tillige placeret i San Lucar hvor de mest læskende og salte vine bliver fremstillet. Heldigvis smagte vi rigtigt, for i dag er vinene fra Baron på virkelig mange restauranter både med og uden michelinstjerner. Danske sommerliers er ganske enkelt faldet for vinene der er både ufiltrede og meget komplekse. For mange mennesker der ikke er vant til at smage på sherry har disse vine ligeledes været en øjenåbner. Bodegas Baron startede i 1630, men der kom først virkelig ambitioner bag vinene fra 1895. Disse ambitioner fortsætter stadig på højeste niveau.