MacRobert & Canals - Laventura På Bryan MacRoberts enkeltmarksprojekt der stræber efter at fremstille helt specielle vine fra Riojas fantastiske terroir. Her bliver vinene håndlavede fra små enkeltmarker. Ved en blanding af teknik og talent transformeres de bedste druer om til vin på flaske. Bryan forstår sammenhængen mellem renheden i vinen og det hårde arbejde i vinmarkerne. Vi er stolte over at være med på hans rejse næsten lige fra den startede. Vinene er subtile og mineralske har evnen til at transformere hver vinmarks særpræg. Frugten er ren og koncentreret.
Topvinen Barranco del San GinésKan kun bestilles en primeur, minimum 24 flasker ad gangen. I alt laves der kun 2 fade af denne vine. Vinen kan lagres på bodegaen til den er drikkeklar hvis dette ønskes. I alt fremstilles der 12.000 flasker på La Ventura.
Columellas lærling Lucius Junius Moderatus Columella var en spanier fra Cadiz, men på samme tid var han romer og skrev det første massive værk om landbrug der i høj grad også er det første værk der beskriver vindyrkning i detaljer. Ca. 2000 år efter går Surferen Eben Sadie i land og starter en karriere som vinmager. Han rundt rejser rundt i verden på steder som Tyskland, Østrig, Italien, Oregon og Bourgogne for at vende tilbage til Sydafrika og indtræde i rollen som chefønolog hos den kontroversielle oste og vinkonge Charles Back. I 1999 stiftede han den nu mytiske vingård - The Saddie Family, der på få år slog Ebens navn fast som både et enfant terrible, men også den mest betydningsfulde vinmager på den sydlige halvkugle. Førstevinen fra familien blev opkaldt efter den store Columella, og er i dag en af vinnørdernes "Must tastes".
Lærlingens Lærling. - En sydafrikaner i Rioja Den helt unge Bryan MacRobert indtrådte fra starten i The Sadie Family hvor han lærte den store mesters håndværk og kontroversielle metoder at kende. Han fulgte også med ham til Priorat hvor Eben startede endnu en vingård op, det nu legendariske Terroir al limit. Den unge Bryan sugede Ebens hippievisdom til sig, men samtidig opbyggede han en kolosal teoretisk viden om teoretisk ønologi som han bidragede med. Det var på Terroir al Limit at Bryan mødte sin Ana. Kærlighed har ført til mange ting i verdenshistorien, men i dette tilfælde var resultatet La Ventura et meget lille vineri der laver meget store vine. Projektet er Bryans alene og startede i 2013. Vi har den store glæde at være ombord på dette unge projekt, og det er vores forventning at Bryan på samme måde som Eben forstår at lave nogle vine der skiller sig ud fra alle de andre på alle måder.
Vine Lanave - Tinto Laventura - Víura Laventura - Malvasia Laventura - Tempranillo Laventura - Garnacha Barranco del San Ginés